SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD

Inconel ™ 625 bussning

Släpp tid: 2022-01-14 15:28:15  träffar: 11

in625 , även känt somuns N06625, W.Nr.2.4856, ALLOY625, NICR22MO9NB, na21, har utmärkt korrosions- och oxidationsbeständighet och har goda dragegenskaper och utmattningsegenskaper från lågt Temperatur till 980 ° C, och är resistent mot saltsprayatmosfär under stresskorrosion. Därför kan den användas i stor utsträckning vid tillverkning av Aero-engine-delar, rymdkonstruktion och kemisk utrustning och tillfällen som är i kontakt med havsvatten och utsätts för hög mekanisk stress.

 in tillägg till IN625Bushing som visas på bilden, det kan också göras till pulver, gjutgods, smide ringdelar, remsor, rör, stavar, 3d metallpulver, precisionsgjutningar etc.

 

-n

it uppvisar utmärkt korrosionsbeständighet i många medier.

• Det har utmärkt motstånd mot pitting, spricka korrosion, intergranulär korrosion och erosion i kloridmedia.

• det har gott motstånd mot oorganisk syrakorrosion, såsom salpetersyra, fosforsyra, svavelsyra, saltsyra, etc., och har också alkali och organiskt syrekorrosionsbeständighet i oxidations- och reduktionsmiljöer.


\\n • Effektiv Motstånd mot kloridjon som sänker spänningskorrosionssprickning. \\n \\n \\n \\n • Det finnsnästan ingen korrosion i havsvatten och industriell gas Envi Ronments, och det har hög korrosionsbeständighet mot havsvatten och saltlösningar, även vid höga temperaturer. \\n \\n \\n \\n • Ingen känslighet under svetsning. \\n \\n \\n \\n • Det är resistent mot karbonisering och oxidation i statiska eller cirkulerande miljöer, och är resistent mot korrosion av klor \\ Ncontaining gaser. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\new är ett företag som är specialiserat på speciella legeringsmaterial, var god kontakta oss ! \\n \\n \\n \\n \\n

Tidigare: Invar ™ 36 tunt tejp

Nästa: GH4169-fästdon